Istoric

Compania ALICOMTEX S.R.L. a fost infiintata in 1994, avand capital integral privat, activand in mai multe domenii, cu accent in perioada 1996 – 2009 pe domeniul transportului rutier international de marfuri.

Aceasta experienta, coroborata cu nevoia de pe piata, a determinat ALICOMTEX sa deschida in 2009 un service de camioane. Astfel, societatea isi desfasoara acum activitatea in calitate de Service Partener pentru autovehicule MAN si Neoplan, service destinat in special judetelor Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, cat si tuturor autovehiculelor comerciale aflate in tranzit.

Atelierul de reparatii cuprinde urmatoarele posturi de lucru: 9 posturi pentru lucrari mecanice, 2 posturi pentru lucrari electrice, 1 post pentru tinichigerie auto, 1 post pentru vopsitorie auto si 1 post pentru spalatorie auto, linie ITP complet utilata pentru clasele II si III, depozit de piese auto situat pe doua nivele.

Misiune si obiective

Misiunea noastra este sa oferim servicii profesionale care sa satisfaca in totalitate solicitarile clientilor, mentinand parteneriatele existente si dezvoltand parteneriate noi, cu scopul de a ne perfectiona continuu.

Obiectivele Alicomtex vizeaza:

  • indeplinirea tuturor cerintelor clientilor
  • oferirea de servicii la cel mai inalt nivel al calitatii
  • promptitudine si siguranta in respectarea angajamentelor
  • asigurarea unei pregatiri profesionale si perfectionari continue
  • asigurarea unei inalte competente in consilierea clientilor
  • fructificarea fiecarei oportunitati de dezvoltare pe piata
  • reparatii mecanice si electrice, ale sistemului Adblue

Echipa

Prin know-how, expertiza, retea, spirit de echipa, echipament specific si calitate suntem dedicati clientilor nostri intr-un efort intrunit pentru beneficii reciproce. Astfel, din dorinta de a deveni un partener care indeplineste cerintele clientilor sai si mentine loialitatea acestora, echipa noastra este compusa din inginerii mecanici certificati MAN Expert, care sunt caracterizati de profesionalism, flexibilitate, atitudine pozitiva, pasiune si devotament.

Cariere

Dezvolta-ti cariera profesionala alaturi de Alicomtex – Service Autorizat MAN!
Oameni profesionisti, entuziasti si dedicati lucreaza in echipa noastra. Daca doresti sa te alaturi echipei noastre si sa imparti cu noi pasiunea pentru camioane, te rugam sa trimiti un CV prin intermediul formularului de mai jos.
Vei intra automat in baza noastra de date, iar in momentul in care va exista un post vacant compatibil cu experienta ta, consultantii de resurse umane te vor contacta pentru un interviu.